Beszállítóknak

Faapríték alapanyagot és faaprítékot, rostfát, vágástéri hulladékot, hengeres fát vásárolunk!

 

Egész évben vásárolunk faapríték előállításához alapanyagot, valamint rostfát, vágástéri hulladékot. Saját gépparkunk és az erdészet területén szerzett sok éves tapasztalat biztosítja, hogy beszállítóink is a legtöbb értéket kapják tulajdonukért. A Bioenergia-Massza Kft. partnerkapcsolataiban a hosszú távú együttműködés érdekében mindig a legjobb és mindkét fél számára előnyös üzleti megoldásokra törekszik. 

A zöld terület gondozás, utak karbantartása, nehezen megközelíthető helyszíneken történő fakitermelés, gondos tervezést és szakértelmet igényel. A következő esetekben is érdemes hozzánk fordulnia:

Árterületek, patakpartok, legelők, befásult mezőgazdasági területek fás szárú növényzet letakarítása, karbantartása.

Tevékenységünk főbb helyszínei: Nyugat - Magyarország területén: Kisalföldön ( Győr, Veszprém, Pápa, Tatabánya, Sopron, Kapuvár, Csorna) Zala (Zalaegerszeg, Nagykanizsa), Somogy ,  Vas megyében (Szombathely, Vasvár, Sárvár, Körmend, Kőszeg).

 Energetikai célra hasznosítható faanyagot, tűzifát, ágfát, rostfát a Dunántúlon több telephelyen is átveszünk. Mivel erdészeti üzletágunk többlépcsős szolgáltatói feladatokat lát el országszerte, lábon, döntve vagy máglyába, kihordott állapotban is felvásárolunk faapríték alapanyagot, adott esetben kész aprítékot.

 

 

 

2014-03-18_16.45.10.jpg

honlapra2.jpg

icon-facebook.png  icon-gplus.png

Hírlevél feliratkozás


 Egyetértek és elfogadom a Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.
 

Adatvédelmi szabályzat

iso9001.pngiso14001.png

powered by SiteSet